GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Miért Téged válasszunk?

Amikor elvállalok egy esküvőt, mindig hatalmas elköteleződést érzek. Célom a rugalmasság, a minőség megőrzése, valamint megrendelőim maximális kiszolgálása. Munkám során mindig a szemem előtt lebeg az a bizalom, amit a Pár fektet belém, amikor rám bízza a Nagy napjuk rögzítését. Ezeken felül ár-érték arányban is próbálom a legtöbbet nyújtani. Fontosnak tartom, hogy a közös munka jó hangulatban teljen és minél természetesebb érzelmek kerülhessenek megörökítésre.

Mi az a nyersanyag?

Nyersanyagnak hívok minden olyan felvételt, amely nem kerül utómunka (színkezelés, stabilizálás, vágás stb.) alá. Tehát gyakorlatilag ezek a kamera “nyers” felvételei.

Van szerződés?

Igen, van. A tervezetet közösen átnézzük és utána véglegesítjük.

Kell foglalót fizetnem?

Igen, kell. Ez azért fontos, hogy Ti is, illetve én is be legyek “biztosítva” az adott dátumra. A foglaló átadásából tudom, hogy Ti is “komolyan gondoljátok a dolgot”! 🙂

Mit jelent Nálad az egész napos rendelkezésre állás?

Általában reggel 9-től, a lakodalom végéig. Természetesen ettől eltérően is tudjuk módosítani az intervallumot.  Úgy alakítom a rendelkezésre állást, hogy minden felvételre jusson elegendő idő, és minden fontos pillanat rögzítésre kerüljön.

Mit tartalmaz pontosan a "Highlights - Legjobb pillanatok" film?

Ebben a filmben egy keretet adok az esküvőtök legszebb pillanatainak és egy film formájában meséljük el életetek Nagy napját. Ti nézitek meg először a filmet, ilyenkor még van lehetőség esetleg 1-1 jelenetet módosítani a kész film publikálása előtt. Ezt a filmet a nyersanyagokkal együtt (amennyiben azt a csomagot választottad), az átadásra kerülő Pendrive-on is megtaláljátok majd.

Mikor és hogy kapjuk meg az esküvőről készült felvételeket?

Legtöbbször az esküvőtök után 1-3 hónappal már a kezetekben tarthatjátok a felvételeket. A nyers anyag és a kisfilm FullHD videó minőségben készül (hacsak nem kértetek 4k-t).

Az átadott anyag több fájlból áll, ezért a kényelmesebb áttekinthetőség érdekében fejezetekre bontva fogjátok ezt megtalálni a Pendrive-on, ami a csomag részét képezi, ezért fizetni pluszban nem kell! A Pendrive-ot személyesen, vagy postán juttattom el Nektek.

Mit jelent a Prémium hangrögzítés?

A szertartások alatt, a hangot mikroport-al rögzítem, majd utólagosan keverem hozzá a videóhoz. A hangrögzítő egységhez egy apró mikrofont csatlakoztatunk, amit a ruhára helyezek el. Viselése nem csökkenti a komfortérzetet, abszolút kényelmes, szinte észre sem lehet venni.

Mit jelent a Kreatív videózás?

Hasonlóan a Kreatív fotózáshoz, beállított pózok, előre koreografált mozdulatok (pl.: séta, csók, ölelés) és egy romantikus helyszín jellemzi a kreatív videózást. Legtöbbször az esküvő napján, vagy azt megelőzően kerül rá sor. Itt hangrögzítés nem történik, a hangsúlyt, a hangulatra és az érzések fizikai megörökítésére fektetjük.

Mit jelent a FULL HD felbontás?

Full HD kifejezés a maximális felbontást jelző számot, az 1920 x 1080 képpontot jelenti. Legtöbb TV már képes FULL HD felbontás megjelenítésére.

5600 Békéscsaba | hello@matajszfilmstudio.hu | +36 70 637 7169

© 2022 Matajsz FILMSTÚDIÓ | Adatkezelési tájékoztató